SharePoint specialløsninger

Hos config 365 er vi specialister i SharePoint. Vi kalder os selv specialister, fordi vi i mange år har gjort vores kunders visioner til virkelighed.

Vi rådgiver og udvikler med jeres behov i fokus – hvad end det drejer sig om:

  • Kodning og indlejring af RSS-nyhedsfeed fra jeres foretrukne mediekanal
  • Specielt udviklede funktioner, eksempelvis køb-, salg- og udlejningsportal på intranet
  • Webparts med ‘dagens fokus’, kantinemenu, nyhedssider mm.
  • Integration med PowerApps, Power BI eller Microsoft Flows
  • Andre specifikke ønsker

Intranet til moderne virksomheder

Undgå, at gode idéer og vidensdeling bliver tabt mellem to stole, ved at udnytte et af de mest populære intranet – Microsoft SharePoint.

Et SharePoint intranet kan designes og opsættes efter behov, og rettigheder og adgange kan styres på rollebasis. Det gør det let at skabe fora, hvor relevante medarbejdere kan tilgå, redigere og dele indhold.

Uanset om du er aktiv skribent, IT-support eller bare læser af et SharePoint site i din organisation, så er platformen nem at arbejde med.

  • Let oprettelse af nyhedssites
  • Filhåndtering- og deling med styr på GDPR
  • Nem og brugervenlig integration med Microsoft Teams

 


Konsulentydelser - skal vi tage en snak om SharePoint?

Book os til en workshop eller undervisning på timebasis. Start evt. med en gratis 15 minutters online snak med os, hvor vi sammen kan finde ud af, om vi er et match for jer. Book en gratis snak her

SharePoint logo

Udnyt mulighederne med SharePoint

Der er mange muligheder, når det handler om SharePoint – eksempelvis et intranet, der skiller sig ud fra mængden og giver det gennemsnitlige virksomhedsintranet baghjul. Med et SharePoint intranet kan jeres virksomhed nyde fordelene ved en moderne og interaktiv platform, hvor vidensdeling og filhåndtering er top-of-class.

Hvis jeres behov peger mere i retning af automatiserede flows, integration med PowerApps, Power BI eller andet, står vi selvfølgelig også klar til at rådgive.

Vi har mange års erfaring i at rådgive virksomheder til at få mest muligt ud af SharePoint – vi har udviklet løsninger til både store og små, offentlige og private. config 365 er Microsoft Expert og Associate, og det betyder bl.a., at I altid vil være i trygge hænder hos os, når vi taler Microsoft-løsninger.


Microsoft 365 Microsoft teams rådgivning og undervisning
config 365 Microsoft teams rådgivning og undervisning