Microsoft Teams specialist

Vi har +25 års erfaring i Microsoft-universet og vi er specialister i Microsoft Teams. Microsoft Teams er essensen af begrebet hybrid workplace og giver virksomheder mulighed for at tilbyde fleksibilitet ved at give medarbejdere mulighed for at arbejde og afholde bl.a. videomøder fra forskellige lokationer.

Som Microsoft Expert og Associate har vi altid de nyeste opdateringer og funktioner med i vores løsninger. Vi kan hjælpe virksomheder med at indfri det fulde Teams-potentiale gennem rådgivning og opsætning.

Hos config 365 arbejder vi altid med jeres behov i fokus, og vores konsulenter har mange års erfaring i arbejdet med både små og store virksomheder, offentlige som private. 

Udnyt det fulde potentiale i Teams

Moderne virksomheder kræver moderne kommunikationsplatforme. Digitaliseringen har øget nødvendigheden for at kunne interagere med kollegaer på tværs af fysiske lokationer.

Hos config 365 kan vi gøre Microsoft Teams til en essentiel og komplet kommunikations- og interaktionsplatform for jeres virksomhed med vores ekspertise inden for brugerorienterede løsninger.

  • Løsninger baseret på vores config 365 app
  • Individuel opsætning og tilpasning af løsning
  • Nem og brugervenlig integration med SharePoint

Konsulentydelser - skal vi tage en snak om Microsoft Teams?

Book os til en workshop eller undervisning på timebasis. Start evt. med en gratis 15 minutters Teams-snak med os, hvor vi sammen kan finde ud af, om vi er et match for jer. Book en gratis snak her

Microsoft Teams logo rådgivning og undervisning

Microsoft 365 Microsoft teams rådgivning og undervisning
config 365 Microsoft teams rådgivning og undervisning