Om config 365

Hvad laver vi hos config 365?

Hos config 365 er vores mission at skabe værdi for virksomheder. Det lyder måske som noget, du har hørt før, men hos os er det en passion at skabe løsninger, der ultimativt giver større arbejdsglæde hos slutbrugerne.

Vi er et IT-hus med speciale i Microsoft Teams og SharePoint. Vores dygtige specialister har mange års erfaring med både udvikling og implementering samt undervisning i Microsoft-universet. Vores vigtigste opgave er at spare virksomhedsejere, HR og IT for panderynker og rugbrødsarbejde relateret til IT-administrationen. Det gør vi ved at levere løsninger, der er up-to-date, GDPR-compliant og ikke mindst brugervenlige.

Vi har udviklet en Teams app, der samler den bedste funktionalitet fra Teams og SharePoint i én simpel pakke – config 365 appen. Appen er et redskab i virksomhedens digitale værktøjskasse, der gør oprettelse og administration af medarbejdere og gæster nem og overskuelig. En af de funktioner, vores kunder sætter stor pris på, er, at man kan købe og administrere licenser direkte i appen, så der aldrig betales for flere end dem, der bruges. Appen er med dig hele vejen fra onboardingen af den nye medarbejder og/eller gæst til en fremtidig offboarding.

Vil du vide mere om, hvordan appen ser ud og hvordan den kan hjælpe din virksomhed, så læs mere her eller book en gratis demo.


Din Teams- og SharePoint specialist

Hos config 365 ved vi, at vi befinder os i en branche i konstant udvikling, og derfor sørger vi hele tiden for at være skarpe på den nyeste viden og best practices på området, og vi arbejder på at config 365 appen altid skaber det lille ekstra for vores kunder, så alle behov og forventninger imødekommes.

Som ny kunde hos config 365 kan I føle jer i trygge hænder fra første kontakt. Vi starter altid med jer –  hvad er jeres behov, hvilke udfordringer har I, og hvordan kan vi hjælpe jer med at skabe værdi i hverdagen. Vi har brugt mange år på at dygtiggøre os i Microsoft-universet, så I slipper for selv at være eksperter. Vores forskellige kompetencer gør os i stand til at varetage en bred vifte af opgaver i Microsoft-miljøet, der spænder fra udvikling over implementering, design og layout, tekstforfatning samt undervisning i Teams og SharePoint.

Microsoft Teams logo rådgivning og undervisning

Send os en mail

  Kend din config’er

  Emil: Microsoft-konsulent og Produktansvarlig for config 365.
  Opsætning og tilpasning af config 365 appen. Udvikling af config 365 appen.

  Meik: Stifter og Senior Microsoft-konsulent.
  +25 års erfaring i Microsoft-universet. Forretningsudvikling. Specialist i intranet/SharePoint og Teams. Undervisning i Teams og SharePoint.

  Nicolai: Senior Microsoft-konsulent.
  Udvikling og implementering af config 365 appen samt Teams og SharePoint løsninger.

  Peter: Freelance Projektleder.
  Webdesign. Grafik & layout. Digital schweizerkniv.


  Vi er på LinkedIn

  Og du er velkommen til at følge med, hvis du vil se mere til, hvad der foregår her i huset

  LinkedIn | config 365

  Du finder os på Kirkebjerg Parkvej 12, 2605 Brøndby